Neće više u Hrvatsku na odmor: Tata, sin i prijatelji u Brelima napali palicama njemačku obitelj

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Ilustracija

NJEMAČKA obitelj Schmit našla se na udaru tate i i sina Mladena i Vice Šošića, te grupe njihovih prijatelja, koji su ih jučer oko 14.30 sati napali na plaži u Brelima. Nijemci su zadobili lakše ozljede, uglavnom ogrebotine, te podljeve po rukama i šakama, 52-godišnja Renata Schmit dobila je, pak, udarac u vilicu. Policija je pronašla Šošićeve, privedeni su u postaju u Makarsku. 

Zbog vandalizma izgubili stare goste!

Mladena Šošića, koji u Brelima drži lokal, razljutila je Renata, koja mu je prigovorila što brzo vozi svog BMW-a po šetnici, koja je rezervirana za pješake. Ubrzo se vratio s pojačanjem, te nasrnuo na Renatu, supruga joj Lothara, te sinove Michaela i Tima. Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja, prebacili su ih u KBC Split na daljnje preglede.

Obitelji Schmit dosta je svega. Pokupili su kufere i idu natrag u Njemačku. Šokirani su napadom i vandalizmom Šošićevih. U Hrvatsku na ljetovanje inače dolaze već trideset godina, bili su već u lipnju na odmoru. Čim riješe formalnosti oko iskaza na Prekršajnom sudu idu kući, a u Lijepu našu neće se više vraćati. I nije neka turistička razglednica s rivijere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara