Nekoliko sati prije samoubojstva vratar Slaven Belupa razgovarao s djevojkom iz kockarnice

NA SPROVODU mladog vratara koprivničkog NK Slaven Belupa, 21-godišnjeg Mihaela Remenara, danas u 15 sati, bili su prisutni svi igrača tog kluba, kao i NK Koprivnice gdje je branio posljednju sezonu na posudbi.

Razlozi tragedije koji su doveli do toga da si Remenar oduzme život na tavanu obiteljske kuće u bjelovarskom naselju Brezovac, još uvijek su tema svih razgovora.

No, iako su mnogi skloni vjerovati kako se mladić ubio radi kocke, a ne samo zbog ljubavi, čini se da je istina ipak negdje u sredini.

"Nakupilo se"

"Bio je dobar čovjek u duši, no očigledno je imao nekih smetnji koje su ga dovele do tog čina. Bio je vrlo usamljen jedno vrijeme, budući da je u Koprivnicu kao vrlo mlad nogometaš došao iz Bjelovara. Čuo sam da oproštajno pismo govori o njegovoj djevojci kao glavnom razlogu ubojstva, no vjerujem da je tu bilo još svega drugog. Vjerojatno mu se nakupilo", kazao je sportski direktor NK Slaven Belupa Davor Puljić za Index.

Kako neslužbeno doznajemo, nesretni je Remenar nekoliko sati prije nego što će se objesiti razgovarao sa svojom djevojkom. Što je točno tada rekao ostat će tajnom, a navodno je dio razgovora napisan i u oproštajnom pismu kojeg policija nije pustila u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je i imao neke manje dugove

Podsjetimo, brat nesretnog mladića Alen Remenar rekao je kako su Mihaela mučili ljubavni problemi, koji su najvjerojatnije i motiv samoubojstva. Naime, nakon tri godine je raskinuo vezu s djevojkom koja mu je bila prva velika ljubav. Navodno je bila riječi i kocki, o čemu bruji cijela Koprivnica,  a Remenar nije imao ni tu sreće već samo velike dugove. Takve navode već prije opovrgnuo je njegov brat, a s njime se slažu i naši sugovornici iz Uprave kluba.

Naime, oni ne isključuju mogućnost kako je Remenar možda i odlazio u kockarnicu, kao i da je možda imao neke manje dugove, no također dodaju ne manje bitnu činjenicu kako je djevojka koju je Remenar neizmjerno volio radila u casinu.

"Sve je ovo velika tragedija. Mladić je u Slavenu prošao sve kategorije, a prošle sezone bio je na posudbi u NK Koprivnici. Sada se trebao vratiti u pogon prvog tima, te krenuti na pripreme. Bio je to budući prvoligaški kadar, nesumnjivi talent", kazao je o njemu tehnički direktor kluba Robert Kerovec.

I.Ć.
FOTO: KCinfo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara