Nepoznat uzrok požara u kojem je poginula dvogodišnjakinja

POLICIJA još nije utvrdila razloge izbijanja požara u stanu u središtu Rijeke u kojemu je poginula dvogodišnja Lara Barković, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave primorsko-goranske Mirjana Kulaš.

Do sada policija samo raspolaže činjenicom da je isključen tehnički uzrok požara, odnosno da je požar izbio zbog ljudske aktivnosti.

Kako je utvrđeno da su djeca s roditeljima živjela u stanu u Ulici Matije Gupca u neprimjerenim uvjetima, riječki Centar za socijalni rad danas je donio odluku da se u požaru ozlijeđeni trogodišnji Larin brat i četveromjesečno dijete koje se od prije nalazi u bolnici zbog srčanog oboljenja, nakon što oboje iziđu iz bolnice, smjeste privremeno u Dom za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić" u Lovranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O trajnom oduzimanju djece roditeljima odlučit će se poslije. Roditelji su smješteni u prostorije Crvenog križa u Rijeci.

Nesreća se dogodila u petak, 18. kolovoza, poslijepodne kada je izbio požar u stanu na prvom katu u kojemu su u tom trenutku bili sami poginula Lara Barković i njezin trogodišnji brat. Njega su spasili susjedi provaljivanjem u stan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara