Nestala studentica iz Kanzasa radila kao golišavi model na internetu

NESTALA studentica iz Kanzasa, Emily Sander, navodno je vodila dvostruki život kao golišavi model na internetu pod imenom Zoey Zane, izviještava Fox News.

Golišave fotografije 18-godišnje Sander pojavile su se na internetu nekoliko dana prije njenog nestanka. Istražitelji provjeravaju povezanost fotografija i nestanka 18-godišnjakinje.

"Uživala je u tome. Ona je mlada djevojka i uživala je u snimanju. Trebao joj je džeparac", rekla je Nikki Watson, bliska prijateljica nestale djevojke. Jacob Sander, brat djevojke, potvrdio je kako je na fotografijama njegova sestra, no odbio je davati daljnje komentare. Šef policije u gradu El Doradu, Tom Boren, izjavio je kako su se za pomoć obratili i FBI-u i stručnjacima za kriminal na internetu.

"Istražitelji znaju kako je Sander najvjerojatnije upletena u slučaj internet stranice. Mogućnost da je to bitan faktor njenog nestanka se pomno istražuje", rekao je Boren.

Sander je zadnji put viđena kako napušta bar u El Doradu u pratnji muškarca, kasnije identificiran kao 24-godišnji Israel Mireles. Njih su se dvoje te večeri našli u baru, a nakon što se Sander nije u subotu pojavila na poslu, njezin je poslodavac otišao u hotelsku sobu u kojoj je djevojka odsjela.

"Soba je bila u neredu, a na podu je bila velika količina krvi. Na krevetu nije bilo posteljine", rekao je Boren. Policija još uvijek traga za 18-godišnjakinjom, a objavili su i fotografiju posteljine cvjetnog uzorka kakva je bila u motelu u kojem je Sander odsjela.

J.Da.
Foto: FOX News

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara