Neupućeni Štern: Uopće nisam znao da je Balenović izgubila spor s Inom

Foto: Dragan Matić/Cropix

"NAJKASNIJE za tjedan dana dogovorit ću s Upravom Ine što ćemo s Vesnom Balenović", rekao je Indexu šef NO-a Ine Davor Štern, nakon misterioznog povlačenja odluke da se najpoznatiju domaću zviždačicu vrati na posao.

Neiskreni dogovor Šterna i šefa uprave Aldotta u javnosti je samo pojačao dojam da naftnoj tvrtki ne treba netko kome će radnici dolaziti i prijavljivati malverzacije, a Balenović zbog razvoja događaja više ništa ne želi komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štern nakon svega tvrdi da prije nekoliko dana uopće nije znao da je Balenović izgubila sudski spor s Inom?! Prilično neuvjerljivo za poslovično dobro obaviještenog Šterna. "Ne radi se o obratu. Kad su mi iz Ine priopćili da je Balenović izgubila sve sudske sporove, shvatio sam da se suprotno statutu tvrtke ništa ne može napraviti. Tražimo nove modalitete za njen slučaj", kazao nam je Štern.

Sama Vesna Balenović ni u jednom trenutku nije bila zainteresirana za rješenje koje se odjednom nudi kao najbolje: da Ina i još neke tvrtke financiraju rad udruge Zviždač i tako se zakamufliraju u velike borce protiv korupcije.

Povratkom na staro radno mjesto htjela je demonstrirati da je 10-godišnje vucaranje po sudovima ipak urodilo plodom. Ovako, više je nego jasno da bi Ina rado sponzorirala udrugu Zviždač, ali samo zato da ukloni zviždačicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara