Nevrijeme na osječkom području

Osječko područje danas je u razdoblju od 16 do 17 sati zahvatilo nevrijeme praćeno jakom kišom i tučom, koje je, uz poteškoće u prometu, prouzročilo i materijalnu štetu.

Prema podatcima osječko-baranjske Policijske uprave, uslijed pada odlomljenih grana s drveća i crijepa s krovova na području Osijeka oštećeno je nekoliko osobnih automobila, a u naselju Sjenjaku jedno je drvo palo na rasvjetni stup.

U Ulici Josipa Jurja Strossmayera drvo je palo preko tramvajskog voda, zbog čega je promet kraće vrijeme bio prekinut, u Širokobriješkoj ulici stablo se srušilo na ogradu Dječjeg vrtića "Kosjenka", a jedno je drvo palo na cestu u Ulici kralja Zvonimira, ali nije ništa oštetilo.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog kraćeg zaustavljanja prometa intervenirali su djelatnici policije, osječke Javne vatrogasne postrojbe, HEP-a te osječkih poduzeća "Elektromodula", "Cestinga" i "Unikoma" koji su radili na što bržem uspostavljanju prometa i sanaciji nastale štete, koja još nije u cijelosti utvrđena, izvijestila je Policijska uprava.

(Hina) xivuč yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara