Nijemac vozio krivim smjerom, ubio petero

Tekst: F.M.
Foto: Bild


SNAŽNA magla i rani jutarnji sati u noći s nedjelje na ponedjeljak prouzročili su veliku nesreću u kojoj je na državnoj cesti u njemačkoj saveznoj državi Bavarskoj poginulo petero ljudi.

28.godišnji Thomas M. vozio se sa svojim prijateljem cestom A 94 blizu grada Altöttinga. U srebrnom BMW-u dvojica su se prijatelja htjeli priključiti na autocestu. No, budući da je bilo pet sati ujutro, a da je prilaz autocesti bio prekriven maglom, mladići su umjesto na ulaz, krenuli na izlaz s autoceste.

Nesreća se jednostavno morala dogoditi. Samo nekoliko trenutaka kasnije se u crnom BMW-u iz noćnog izlaska vraćao 21-godišnji Jakob R., s prijateljem i dvije prijateljice.

Užasan sudar

Dva se vozača vjerojatno nisu ni vidjela dok nisu udarili jedan u drugog. U magli su svjetla postala vidljiva tek kad je bilo prekasno. Automobili su se sudarili frontalno.

Thomas i prijatelj su poginuli na licu mjesta. Jakob i jedna njegova prijateljica također su podijelili njihovu sudbinu. Druga djevojka podlegla je svojim ozljedama u bolnici. Jedini preživjeli je Jakobov suvozač, koji je unatoč teškim ozljedama uspio nazvati hitnu pomoć i tako spriječiti daljnje sudare.

O silinu udara svjedoči slika olupine Thomasovog BMW-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara