Nijemac zavezao sina za sebe pa skočio u ledenu vodu

Tekst: F.M.
Foto: Bild


PROLAZNICI koji su pored šljunčare u četvrti Neubrück u njemačkom gradu Kölnu jučer vidjeli bicikl, deku i pribor za piknik ostali su iznenađeni činjenicom da pored nema ljudi. Brzo su alarmirali policiju, koja je došla do zapanjujućeg otkrića.

Policija je u četiri Celzijeva stupnja hladnu vodu jezerca u šljunčari poslala ronioce koji su vrlo brzo pronašli leš 33-godišnjaka. Uz njega je bio čvrsto privezan i leš njegova sina, kojega je muškarac sa sobom poveo u smrt.

Muškarac i njegova supruga nedavno su se razveli, a sin je na nekoliko mjeseci dospio u dom za nezbrinutu djecu, vjerojatno zbog lošeg ponašanja u školi. Subotu su otac, majka i sin proveli zajedno.

U nedjelju je otac sa sinom otišao igrati biljar u obližnji kafić, a svjedoci su ispričali kako je odnos muškarca i sina bio sasvim normalan.

No, kad se dječak u nedjelju do 22 sata nije vratio u dom, brzo je obaviještena policija, koja se bacila u potragu. Potraga, nažalost, nije završila sretno, a istražiteljima još uvijek nije poznat motiv.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara