Nikolić: Svi koji su nešto napisali protiv Srbije ili Slobe, postali su ambasadori!

SRPSKA radikalna stranka je spremna preuzeti vlast u državi, jer će osvojiti dovoljan broj glasova na izborima, izjavio je predsjednik te stranke Tomislav Nikolić za Politiku.

Komentirajući predviđanja o povlačenju stranih investitora, ukoliko Radikalna stranka na izborima u svibnju osvoji vlast, Nikolić kaže kako je spreman sa pozicije predsjednika vlade svim potencijalnim investitorima jamčiti sigurnost investicije.

Sadašnju garnituru koja vodi vanjsku politiku Srbije nazvao je "partijskim aparatom u kojem vlada neškolovani kadar, a ljudi koji su ikad nešto napisali protiv Srbije ili protiv Slobodana Miloševića odmah su postali ambasadori".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radikali koji zahtijevaju izglasavanje rezolucije o zamrzavanju pregovora s Europskom unijom, dok iz Bruxellesa ne priznaju suverenitet Srbije na Kosovu, prema zadnjih rezultatima javnog mijenja mogu računati opet računati na 40 posto glasova, Pretpostavlja se da izlaznost neće biti veća nego u drugom krugu predsjedničkih izbora, kad je glasovalo 4,6 milijuna birača.

J.S.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara