Nikolina Babić ne može ni naslutiti zašto bi joj netko htio oduzeti život

NIKOLINA BABIĆ, potpredsjednica HDZ-a grada Čakovca, na koju su prekjučer nepoznati počinitelji dva puta pucali, ne može ni naslutiti zbog čega bi joj netko htio oduzeti život. Ta je razmišljanja iznijela svom prijatelju iz Čakovca, prenosi Jutarnji list.

Mogući razlozi napada još uvijek nepoznati

Također, piše se kako je pitala i za savjete koji bi olakšali njoj i policiji u traženju motiva napada na nju i njeno trogodišnje dijete koje se nalazilo u automobilu prilikom pucnjave. Babić je te večeri vozila sina s večere kod svoje sestre, te se smatra da su počinitelji zasigurno znali za njenu rutu.

Oglasili su se i susjedi koji kažu kako su čuli pucnjavu oko 22,30, ali su se bojali izaći iz kuća sve do dolaska policije. Glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić je ponovno danas potvrdio kako je Babić izjavila da nitko nije prijetio niti njoj, niti njezinoj obitelji, kako se nagađalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pucali dok je u autu vozila trogodišnjeg sina

Podsjetimo samo još na scenarij napada - na tu 36-godišnju Čakovčanku je, dok se vozila automobilom BMW 320, u Ulici Mate Lovraka netko ispalio hitac, koji je razbio staklo na vozačevim vratima, okrznuo desni rukav njezine trenirke i prošao kroz donji dio suvozačevih vrata.

Nakon šoka je nastavila vožnju, a u idućoj ulici, dvadesetak metara od prvog napada, dva metka je u smjeru automobila ispalio i drugi nepoznati napadač. Jedan je metak pogodio lijevi prednji blatobran, no Nikolina Babić kao ni njezin trogodišnji sin koji se nalazio s njom u vozilu, nije bila ozlijeđena.

A.P.
Foto : Međimurske novine

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara