Njemački Fritzl: Detlef S. pokćerki napravio sedmero djece i tjerao je na prostituciju

Foto: AFP 

SLJEDEĆEG tjedna počet će suđenje 48-godišnjem Nijemcu zbog optužbi da je imao sedmero djece sa svojom pokćerkom te da je zlostavljao nju i njezinu kćer više od 20 godina i tjerao ih na prostituciju.

Muškarac je zbog njemačkog zakona identificiran samo kao Detlef S. Optužen je za seksualnog zlostavljanje maloljetnika u svome domu blizu Bonna u razdoblju od 1987. do 2010. godine te za seks s maloljetnicima. "Optužen je za teško seksualno zlostavljanje maloljetnika", kazao je glasnogovornik suda u Kolblenzu Alexander Walter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlostavljač pokćerku i kćer tjerao na prostituciju

Zlostavljač je prisiljavao svoje žrtve na plaćeni seks s drugim muškarcima. Detlefa S. je prijavila njegova kći u kolovozu prošle godine te se od tada nalazi u pritvoru. Javnost je za stravičan zločin doznala tek jučer kada su o Detlefu S. tekst donijele jedne lokalne novine, a glasnogovornik suda je rekao da se to dogodilo zato što su željeli zaštititi žrtve. Walter nije želio reći detalje o Detlefovoj djeci ili o njegovu životu.

Bild je napisao da je Detlef bio vozač kamiona koji je živio sa svojom obitelji u malenom gradu Fluterschen blizu Bonna. Njegova pokćerka sada ima 28, a kći 18 godina. Naravno i ovaj slučaj se povezuje s neizbježnim austrijskim monstrumom Josefom Fritzlom koji je 2009. godine osuđen na doživotni zatvor zato što je kćer držao u tamnici 24 godine te mu je rodila sedmero djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara