NLO srušen iznad Vijetnama?

EKSPLOZIJA NLO-a dogodila se iznad južnog dijela Vijetnama dan nakon što su kambodžanske zračne snage dobile "zeleno svijetlo" za obaranje nepoznate letjelice.

Stanovnici otoka Phu Quoc, točnije pokrajine Kampotom, smještene desetak kilometara jugozapadno od Kambodže pronašli su metalne komade dužine preko jedan metar.

Eksplozija se dogodila na visini oko 8 kilometara iznad otoka te je moguće da se radi o zrakoplovu, no vlasti nemaju podatke da li bi to bio civilni ili vojni zrakoplov, navodi vijetnamska izvještajna agencija. Lokalne su vlasti kontaktirale sve zračne luke u Vijetnamu, Kambodži i Tajlandu no zaključili su kako su svi zrakoplovi na broju, a vojska pretražuje moguće žrtve i ostatke letjelice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapovjednik zračnih snaga Kambodže, King Mony, izjavio je kako mu je rečeno da je eksplodirao strani zrakoplov što je ubrzo i povukao. Seljaci iz pokrajine Kampoto izjavili su za medije kako su čuli glasnu eksploziju nakon čega su pronalazili metalne krhotine i ostatke još uvijek nepoznate letjelice.

V.M.
Foto: wired.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara