Noćni provod u Sinju: Htio je obljubiti u polju pa dobio suzavac u oči i policijsku prijavu

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Ilustracija

DAVOR M. iz sela u sinjskoj okolici pokušao je obljubiti sumještanku, međutim nije uspio jer ga je djevojka poprskala suzavcem i prijavila policiji. Nasrnuo je na nju u subotu rano ujutro, prilikom povratka iz noćnog života.

"Kurvetino, dobit ćeš ti kad te uhvatim..."

Sreli su se u Sinju te joj je Davor ponudio prijevoz pa su u njegovoj Zastavi krenuli sporednim putem. No, ubrzo je postalo jasno o čemu se radi. Davor je počeo djevojku dirati po grudima i nogama. "Ajmo mala mi zajedno", rekao joj je i skrenuo na livadu.

Dok je tražio mjesto za parkiranje, djevojka je iz torbe izvadila sprej i poprskala ga po očima. Iskočila je iz automobila i počela bježati. "Kurvetino, dobit ćeš ti kad te uhvatim", zaderao se za njom kad se pribrao. Djevojka je nazvala policiju te su napasnika uhvatili dva sata kasnije u selu.

Bio ljut zbog suzavca

Policija ga isprava nije mislila privoditi, međutim kasnije su ga prijavili za bludne radnje i priveli istražnom sucu. Pušten je da se brani sa slobode, pritvor, kao ni mjere opreza, nisu predložene. Davor kaže da djevojku ne pozna te negira djelo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara