Normalizira se željeznički promet na koprivničkom čvorištu

ŽELJEZNIČKI se promet u Koprivnici, na jednom od najvećih hrvatskih željezničkih čvorišta, poslije 12 sati normalizirao.

Kako se doznaje od dežurnog prometnika na koprivničkoj željezničkoj postaji, nakon petosatnog kašnjenja u Koprivnicu je stigao vlak ´Venecija´, brzi vlak za Osijek broj 783 kao i putnički vlakovi iz smjera Zagreba.

Do zastoja je došlo zbog snijega i kvara na vlaku broj 241 između kolodvora Vrbovec i Križevci i tek nakon njegova popravka promet se počeo normalizirati.

Putnički vlakovi iz Koprivnice za Varaždin i Viroviticu bili su redoviti, a brzi vlakovi kasne u svim smjerovima, ali su zakašnjenja smanjena i više nije tako kritično. No i dalje su najveći problemi na skretnicama jer čim se osposobe za prolaz vlaka, već napada novi snijeg ili ga nanese vjetar.

Prema informacijama s koprivničkog autobusnog kolodvora Čazmatransa, svi autobusi iz Koprivnice kreću na vrijeme, ali je autobus iz Vukovara preko Varaždina kasnio sat i pol, iz Đurđevca skoro isto toliko, a iz Zagreba oko 30 minuta.

Po podacima županijske Nadcestarije, prometnice se stalno čiste, ali snijeg ne prestaje padati i treba oprezno voziti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara