Nova tv obilježila prvu godinu emitiranja Informativnog programa

Nova TV večeras je obilježila prvu godišnjicu emitiranja Informativnog programa prigodnom svečanošću u zagrebačkom hotelu "Opera" na kojoj su nazočili predstavnici brojnih vladajućih i oporbenih političkih stranaka, gospodarstvenici, kolege iz drugih medija i ostali s kojima Nova TV svakodnevno surađuje.

U kratkom pozdravnom govoru voditelji u Informativnom programu Nove TV: Mirjana Hrga, Jelena Buljan, Saša Kopljar i Petar Vlahov te čelnik Programa Branko Vukšić obećali su da će na Novoj TV i sljedećih godinu dana svaki dan objektivno izvješćivati javnost o svim važnim događajima u Hrvatskoj i u svijetu.

Direktor Nove TV Ivica Blažičko podsjetio je da je u zadnje tri i pol godine Nova TV postala respektabilnom televizijom, važan dio koje je upravo Informativni program.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jedan od urednika u Informativnom programu Nove TV Robert Zuber podsjetio je da je taj program počeo 1. ožujka 2003. emisijom "24 sata", a dva dana poslije počela je i emisija "Meta" koja je na programu bila lani do kraja prosinca.

Trenutačno smo se usredotočilii na "24 sata" gdje se obrađuju najvažnije dnevne teme kako bi koncepcija emisije koja je uspjela zadovoljiti glavne novinarske uzuse bila još bolja, rekao je Zuber. Dodao je da osim "24 sata" Informativni program emitira i emisiju "Drugo lice".

(Hina) xbdj yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara