Nove PLIVINE Internet stranice

Nove PLIVINE Internet stranice

PLIVA  je predstavila nove korporativne Internet stranice dostupne od 1. prosinca 2004. godine na engleskom (www.pliva.com) i hrvatskom (www.pliva.hr) jeziku.

Nove stranice, prve u posljednjih 5 godina, odraz su PLIVINOG novog vizualnog identiteta, a novost je i mogućnost primanja vijesti iz kompanije putem e-maila, „pretplate“ na PLIVINE publikacije te novi servis za medije. Stranice nude i opsežne informacije za PLIVINE investitore te "Share Monitor", odnosno praćenje cijena PLIVINE dionice na Londonskoj i Zagrebačkoj burzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz novi dizajn, stranice nude i nove funkcionalnosti: dijelovi posvećeni zajednici obogaćeni su stranicama za zdravstvene djelatnike i pacijente i predstavljaju poveznicu sa stranicama PLIVINA E-businessa.

Stranice www.pliva.com obogaćene su novim i dinamičnim sadržajima, a pri njihovoj izradi korištene su najnovije tehnologije web-a. Internet stranice su razvijene korištenjem vlastite informatičke tehnologije, a PLIVI će omogućiti veću fleksibilnost u području elektronskih komunikacija. .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara