Nove Vijesti RTL Televizije

OD SUBOTE 02. rujna, svakodnevne Vijesti RTL Televizije oplemenjene novim vizualnim identitetom bit će emitirane iz najmodernijeg i najvećeg televizijskog virtualnog studija u Hrvatskoj, objavljeno je iz te kuće.

Tehnološki najmodernijim, najsuvremenijim i najvećim televizijskim studijem u Hrvatskoj RTL Televizija još jednom uvodi svjetske standarde u informativni program, a svojim gledateljima omogućava potpuno nov i uzbudljiviji način prezentacije vijesti, stoji u priopćenju RTL Televizije.

"Emitiranje programa Vijesti u virtualnom studiju omogućit će nam da, uz zadržavanje prepoznatljivog stila, svaku informaciju vizualno prilagođavamo, učinimo je atraktivnijom i neposrednijom. Tako smo opet, zahvaljujući najmodernijoj kompjuterskoj tehnologiji, vizualno zakoračili još jedan korak bliže gledateljima." - kazuju iz RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijesti RTL Televizije od početka su emitiranja, 30. travnja 2004., postavile nove, suvremene standarde u informativnom programu. Svaki se dan podnevne, večernje i kasnovečernje vijesti pripremaju iz najmodernije digitalne redakcije u Hrvatskoj, a njihovi reporteri javljaju se s mjesta svih najvažnijih događaja u zemlji i svijetu te tako gledatelju omogućuju potpuno jedinstven doživljaj aktualnih zbivanja.

Virtualni studio još je jedan korak naprijed u informiranju RTL-ovih gledatelja i želji da im u svakom trenutku pruže najtočniju informaciju ispričanu na svima razumljiv način uz što atraktivnije vizualne efekte kako bi bili što bliže najvažnijim zbivanjima u zemlji i svijetu.

Vijesti RTL Televizije ižmogu se pratiti i na internet stranici www.vijesti.rtl.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara