Novi jezivi zločin u Srbiji: Prijatelju zbog ljubomore smrskao glavu pa ga zapalio u automobilu

Novi jezivi zločin u Srbiji: Prijatelju zbog ljubomore smrskao glavu pa ga zapalio u automobilu

Ilustracija: 123rf

ČETRDESETOGODIŠNJI Zoran Maksić iz sela Jelakci u Srbiji ubio je u noći između nedjelje i ponedjeljka metalnom šipkom sa više udaraca u glavu i lice svog susjeda i bivšeg prijatelja Đurđa Ugrinića Đuku, piše Blic.

Maksić je uhićen i priznao je ubojstvo. Tužitelju je rekao da je sa Ugrinovićem samo želio raspraviti oko odnosa ubijenog i Maksićeve nevjenčane supruge. No, kako je ispričao, Ugrinić ga je napao šipkom, ali mu je ovaj uspio istu oteti i njome mu je smrskao lubanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, prema priči Božidara Ugrinića, brata žrtve, Maksić je ubijenog jednostavno dočekao u mraku i odmah mu šipkom smrskao glavu.

"Beživotno tijelo mog brata ubacio je u njegov golf, polio auto benzinom, zapalio i gurnuo niz nizbrdicu", ispričao je Božidar koji je dodao kako su ubojica i ubijeni bili nerazdvojni prijatelji do prije godinu dana.

"Posvađali su se zbog žene. Zoran je sumnjao da je Đuka bio ljubavnik njegove nevjenčane supruge sa kojom je imao dvoje djece. On je javno prijetio Đuki da će ga ubiti , a ovaj odgovarao da je čist pred bogom i pred narodom i da ga se ne plaši", ispričao je brat ubijenog, piše Blic.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara