Novi snijeg na Pazinštini

ZBOG novoga snijega i temperature oko ništice na prometnicama u Pazinštini, Labinštini te na području Ćićarije ima dosta teškoća pa je potrebna zimska oprema s lancima, priopćio je danas županijski Centar za obavješćivanje.

Samo u Pazinu je danas od 7 do 13 sati palo pet centimetara novog snijega, no unatoč tomu sve su ceste prohodne, ali je potreban veći oprez i vožnja s uključenim svjetlima.

Po riječima dežurnog u Centru za obavješćivanje ekipe Istarskih cesta od noćas posiplju prometnice na kojima ima ugažena snijega i leda a za promet je zatvorena jedino stara cesta preko Učke. Zbog snijega koji je jutros padao na području Baderne i Vižinade vozačima koji iz Istre putuju prema Sloveniji preporuča se cesta preko Poreča, Novigrada i Umaga.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istarskoj se Policijskoj upravi doznaje da se jutros u Istarskoj županiji dogodilo osam prometnih nesreća - tri u Puli, po dvije na pazinskom i umaškom području i jedna u Poreču. Osim materijalne štete, nije bilo ozlijeđenih. U unutrašnjosti istarskog poluotoka pada snijeg, a u priobalju je oblačno.

(Hina) dspo vkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara