Novi Sony Ericssonov glazbeni mobitel

Novi Sony Ericssonov glazbeni mobitel

MOBILNI glazbeni telefon W810 je Quad-band EDGE telefon (850/900/1800/1900 MHz) korisnicima omogućava da prebace svoju CD kolekciju ili pak pristupe uslugama preuzimanja glazbe koje nude operateri, istovremeno ostvarujući telefonsku vezu.

Podržava standardne MP3 i AAC formate glazbenih datoteka, a dolazi s memory stick karticom kapaciteta 512MB, koja se može nadograditi do trenutno tržišno dostupnih 2GB.

Korisnici mogu jednostavno prebaciti glazbu u mobilni telefon s osobnog računala preko USB 2.0 uz pomoć Disc2Phone softvera koji se dobiva s telefonom, ili nova glazba kupljena i preuzeta putem over-the-air (OTA) usluge preuzimanja glazbenih sadržaja koju nude operateri.

Disc2Phone softver omogućuje olakšano sortiranje, pregled i prijenos datoteka na Memory Stick PRO Duo kapaciteta 512 MB, koji omogućava spremanje približno 150 glazbenih zapisa, što je otprilike ekvivalent 15 prosječnih CD-a. Korištenje je vrlo jednostavno.

Pritiskom na direktnu walkman tipku na izborniku prikaže se glazbeni izbornik, bez obzira na to što je neki drugi program u upotrebi. Sve uobičajene kontrole za slušanje glazbe smještene su ispod zaslona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključivanjem Mega Bass glazba se sluša preko vanjskih zvučnika ili visokokvalitetnih HPM-70 stereo slušalica koje se dobivaju s mobilnim telefonom.

 W810 korisnicima također omogućuje snimanje kvalitetnih fotografija i video zapisa s ugrađenom visokokvalitetnom dvamegapikselnom kamerom s autofokusom i foto svjetlom, te s prepoznatljivim sučeljem digitalnog fotoaparata.

W810 je opremljen EDGE Class 10 tehnologijom kako bi omogućio brz i jednostavan prijenos podataka i pristup Internetu, te Bluetooth bežičnom tehnologijom za povezivanje s Bluetooth handsfree slušalicama i razmjenu podataka s ostalim uređajima koji imaju Bluetooth.

Uređaj će se na europskom tržištu pojaviti tijekom prvog tromjesečja 2006. godine.

Na sajamu potrošačke elektronike u Las Vegasu Sony Ericsson je najavio dva nova uređaja dodatne opreme za slušanje glazbe: prijenosne zvučnike MPS-60 i glazbeno postolje MDS-60.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara