Novo ruho Sunčanog Hvara

GOVOREĆI o reinkarnaciji turizma i samog pristupa turističkoj djelatnosti otoka Hvara kroz sve bogatiju ponudu Sunčanog Hvara, novinar prestižnog britanskog lista Telegraph predviđa: “Pođite u Hvar sljedeće godine i mislim da će preobrazba iz socijalističkog realizma u dizajnerski chic biti okončana“.

Britanski novinar se tako osvjedočio o smjeru kojim Sunčani Hvar kreće, prezentirajući u svom članku luksuzno preuređeni hotel Rivu i moderno dizajnirane obnovljene sobe hotela Amfore, kojeg očekuje druga faza renovacije kako bi s pravom mogao postati vodeći hotel za konferencijski turizam na Jadranu.

U vrijeme transformacije turističkih trendova kada je uz “more i sunce” potrebno i nešto treće, jedinstvena sinteza mogućeg i planiranog  rezultira sve osmišljenijom ponudom Sunčanog Hvara uz organizaciju događaja različitog profila što potvrđuje i nedavno održana modna revija na plaži novouređenog kampa Vira. Kamp Vira je nakon deset godina zablistao u novom sjaju a uz sve moderne pogodnosti koje jedan vrhunski kamp mora nuditi naglasak je stavljen i na zabavan program u kojem će vjerujemo uživati i ne samo gosti kampa već i otoka Hvara.

Umjesto kupanja na jednoj od hvarskih plaža koje nude malo osim svoje prirodne ljepote, od ove godine moguće je započeti dan na kupalištu Bonj, prekrasnom arhitektonskom objektu zaštićenom i od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Sunčani Hvar uz suglasnost Grada Hvara renovacijom je sačuvao trajnu devastaciju ovog iznimnog objekta a sam projekt je rađen i nastavlja se raditi prema originalnom nacrtu arhitekta Silvija Sponze pod budnom paskom konzervatora. Na plaži Bonj možete unajmiti kabinu, pročitati novine ležeći na ležaljci dok vas suncobran štiti od prejakog sunca ili opustiti se uz meditaciju ili masažu stručnog osoblja.

Ukoliko imate potrebu ostati u središtu zbivanja, u samom centru grada prepustite se jazz i swing glazbi uživo, okruženi impresivnom gotičkom i renesansnom umjetnošću na terasi hotela Palace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poželite li, međutim, osjetiti “šušur” grada bez da budete njegov sastavni dio, idealno mjesto vam pruža prozračna lounge i restoran terasa hotela Delfin gdje možete, između ostalog upoznati nove ljude ili jednostavno popiti kavu diveći se luksuznim jahtama dok uplovljavljaju u gradsku luku.

Najljepši suton uz tonove evergreen live glazbe ugledajte u gurmanskom raju elegantnog ambijenta bar i restoran terase Amfora. Mjesto idealno za romantične večere s pogledom na Paklene otoke ili za poslovne sastanke gdje ćete oduševiti svoje goste upoznavajući ih s vašom luksuznom „točkom gledišta“.

Kompletan doživljaj noćnog života u Hvaru pružit će vam se u klubu hotela Riva, B.B. Clubu,  moderno dizajniranom i izrazito jakog karaktera koji vam uz odlične koktele maštovitih barmana nudi i enološku kartu probranih vina koja mame svojim punim okusom dok vas izvrsna glazba DJ-a  poziva na ples.

Sunčani Hvar se ne brine isključivo o gostima svojih hotela već prije svega strateški i kontinuirano obogaćuje ponudu otoka i grada Hvara, pružajući cijelogodišnju razonodu i atraktivniji noćni život prije svega lokalnom stanovništvu, a zatim i svim posjetiteljima grada kroz ovaj jedinstveni Mediteran kakav je nekad bio sa savršeno uklopljenim kozmopolitskim trendovima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara