Novogodišnja čestitka predsjednika vlade Ive Sanadera

PREDSJEDNIK Vlade dr. Ivo Sanader uputio je danas novogodišnju čestitku hrvatskim građanima poželjevši da 2004. bude godina poticaja i pokretanja Hrvatske u smjeru blagostanja i približavanja razvijenim zemljama Europske unije.

"U ime Vlade Republike Hrvatske i u svoje osobno želim sretnu i uspješnu novu 2004. godinu Hrvaticama i Hrvatima u domovini i izvan nje, kao i svim građanima Hrvatske."

U novu godinu ulazimo nakon parlamentarnih izbora, kada su hrvatski birači otvorili novu stranicu hrvatske povijesti. Vrijeme koje je pred nama iskoristit ćemo da brzo i učinkovito ostvarimo sve one zadaće koje su birači prepoznali i za oživotvorenje kojih su nam dali mandat, ističe Sanader.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Moramo očuvati i promicati temeljne nacionalne i državne interese, pristupiti Europskoj uniji i NATO-u, ali isto tako preobraziti Hrvatsku u modernu i prosperitetnu zemlju, dostojanstvenijeg i boljeg života za hrvatski narod i sve građane Hrvatske. Nećemo se baviti prošlošću, gradit ćemo sigurniji i kvalitetniji život za budućnost. Izazove koji stoje pred nama zajedno ćemo nadvladati, kao što smo to radili i u daleko težim vremenima, stoji u čestitki.

U susret toj novoj nadi, neka 2004. bude godina poticaja i pokretanja Hrvatske u smjeru blagostanja i približavanja razvijenim zemljama Europske unije, ističe predsjednik hrvatske Vlade dr. Ivo Sanader u novogodišnjoj čestitki.

(Hina) pp mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara