Novost u ponudi Allianz Zagreb: KUĆA+, osiguranje obiteljske kuće

NOVOST u ponudi Allianz Zagreb d.d. je novi proizvod na tržištu osiguranja KUĆA+, osiguranje obiteljske kuće te darivanje kasko pokrića na 7 dana kupcima novih vozila.

Paket osiguranja KUĆA+, osiguranje obiteljske kuće Kod paketa osiguranja KUĆA+ ne radi se samo o osnovniim opasnostima kojima je izložena svaka obiteljska kuća ili vikendica (požar, udar groma, eksplozija, oluja. tuča, udar motornog vozila, i sl. ) već se nude i rješenja za situacije kao što je klizanje tla, odron zemljišta ili potres. Također štiti vlasnike kuća od zakonske odgovornosti za štete koje mogu nastati trećim osobama kao posljedica korištenja i održavanja kuće i zemljišta oko nje.

Jednostavno je za primjenu i izračun, s jedinstvenom cijenom za cijelu Hrvatsku (bez razlike u kojem se dijelu zemlje kuća nalazi), bez suvišne papirologije, a ono što je izuzetno značajno pruža visoki stupanj financijske zaštite jer u slućaju štete nadoknađuje novu vrijednost kuće (osigurana vrijednost predmeta osiguranja je nova građevinska vrijednost, odnosno mjesno uobičajena građevinska vrijednost novog objekta-kuće).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt K-7 Darivanje besplatnog kasko pokrića na 7 dana kupcima novih vozila

Kupcima novih vozila za gotovinu ili kredit banke (a da banka ne uvjetuje kasko policu) iz programa PZ grupe (Volkswagen) i Opela, Allianz Zagreb d.d. do 31.kolovoza 2003.g., poklanja besplatno kasko pokriće na 7 (sedam) dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara