Obavljanje nužde preraslo u brutalno cipelarenje i tučnjavu

PRIJELOMOM nosa i krvavim podljevima na usnama kod jednog 25-godišnjaka, te prijelomom donje čeljusti i nosa, potresom mozga, krvavim podljevima i ogrebotinama po tijelu kod njegovog vršnjaka okončana je jučerašnja tučnjava dviju skupina mladića koji su se sukobili nakon cjelovečernjeg tulumarenja u noćnom klubu "Lampaši".

Kako je priopćila PU zagrebačka, jučer oko 4.30 sati ujutro sukobile su se dvije skupine mladića, od kojih su u jednoj bila četvorica, a u drugoj šestorica mladića. Prvu su činili 29-godišnjak, 26-godišnjak i dva 25-godišnjaka koji su se nakon noćnog provoda vozili u Hyundai Accentu koji je vozio 26-godišnjak.

U drugoj skupini bila su trojica 19-godišnjaka, te po jedan 20-godišnjak, 21-godišnjak i 25-godišnjak koji su se s noćnog provoda vozili u Suzuki Swiftu kojim je upravljao 25-godišnji mladić.

Mladići iz Hyundaia zaustavili su se u Novom Zagrebu u Gornjostupničkoj ulici kako bi trojica od njih uz cestu obavili nuždu. Ubrzo nakon toga ispred njih se zaustavio Suzuki iz kojeg su izašli vozač i njegovih dvojica suputnika kako bi također obavili nuždu.

No međutim, dvije skupine su se najprije porječkale, a potom i žešće posvađale nakon čega je između njih izbila tučnjava. Ostali mladići iz Suzukija izašli su iz automobila i također su napali trojicu iz Hyundaia i pri tome ih dobro izudarali.

Policija je priopćila kako je skupina iz Suzukija trojicu iz Hyundaia rukama i nogama izudarala po glavi i tijelu nakon čega su sjeli u svoj automobil i pobjegli u smjeru Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač Hyundaia je nakon toga pretučene prijatelje prebacio u Kliniku za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je jedan 25-godišnjak dobio teške tjelesne ozljede (prijelom nosa s angulacijom i podljev krvi na obje usne).

Drugi je 25-godišnjak zaradio prijelom donje čeljusti, prijelom nosa bez pomaka, potres mozga, oguljotine na koljenu i podljev krvi na usnicama. 29-godišnji muškarac je u tučnjavi lakše ozlijeđen (ogrebotine na tjemenu, podljev krvi na glavi).

Prema dosadašnjim policijskim saznanjima nikakav događaj iz "Lampaša" nije prethodio tučnjavi.

Kriminalistička obrada slučaja je u tijeku, a policija je najavila podnošenje kaznenih prijava protiv osumnjičenih nasilnika.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara