Obitelj za uzor: Njemačku obitelj Schimdt u Brelima napali tata Šošić i blizanci Augustin i Vicko!

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Arhiva

POLICIJA je u nastavku obrade slučaja napada na njemačku obitelj Schmidt u Brelima, ustanovila da je uz tatu Mladena Šošića zvanoga Šole i sina mu Augustina, Nijemce na plaži mlatio i njegov brat blizanac Vicko!

Klao u ratu, zaklat će i sada...

Šošić i sinovi ozloglašeni su zbog kratkog fitilja i nasilnog temperamenta. Stariji Šošić pritvoren je nakon napada, sinovi su ostali na slobodi. Iza rešetaka ga je smjestio događaj otprije dvije i pol godine, u kojem su sudjelovali i sinovi.

Početkom 2007. godine u Brelima policajac je zaustavio Vicka Šošića, tada još maloljetnog, za upravljačem neregistrirane zastave s krivotvorenim registracijskim pločicama. Vicko uza sebe nije imao nikakve isprave. Ubrzo se pojavio blizanac Augustin. Uvjerio je policajca da su isprave kod kuće i da će ih donijeti. No, vratio se s tatom Mladenom, koji je odmah nasrnuo na policajca.

Unio mu se u lice i počeo prijetiti: "Ubit ću te, iselit ću te iz Makarske, klao sam u ratu, zaklat ću i tebe..." Ni Augustin nije bio pasivan. Rukama i nogama udarao je po policijskom vozilu, dok je Vicko pokušao uhvatiti crtu. Stiglo je pojačanje, Šošićevi su odvedeni u postaju. 

Od napada na policajca, Šošićevi dobili PTSP?!

Liječničku pomoć zatražili su i policajac, koji je od Šošićevih dobio psihofizički šok, a zbog posttraumatskog stresa u bolnicu su stigli i tata Mladen i sin Vicko, koji se potužio i na crvenilo kod ključne kosti.

Sa Šošićevima će, čini se, biti još problema.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara