Obiteljski horor u Borovju: Psihički bolesnik ubio brata i oca te ranio susjedu

Obiteljski horor u Borovju: Psihički bolesnik ubio brata i oca te ranio susjedu

Foto: Marko Miščević (Cropix)

U ZAGREBU se jučer kasno popodne dogodio slučaj dvostrukog ubojstva te pokušaja ubojstva u naselju Borovje. Počinitelj je odmah uhićen. Tragičan događaj dogodio se u Ulici grada Chicaga ispred broja 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prema neslužbenim informacijama riječ je o obiteljskoj tragediji. Navodno je sin ubio oca i brata hicima iz pištolja, a pokušao je ubiti i susjedu, očevu prijateljicu.

Ubojica je prvo u stanu na petom katu ubio mlađeg brata te je ispred zgrade pričekao oca koji je  parkirao automobil. I u njega je uperio pištolj te ga ubio. Očevu prijateljicu je teško ranio te je ona prebačena u KB Rebro gdje se bori za život.

Ubojica se već nekoliko puta liječio zbog teške duševne bolesti u Vrapču, a proteklih dana su ga pustili kod oca kako bi s obitelji proveo blagdane. Nakon ubojstava je ponovno prevezen u Vrapče. 

Novi list objavio je podatak da je ubojica 31-godišnji Jozo Skoko. Prvo je u stanu na petom katu zgrade hicima iz pištolja ubio svog brata i ranio očevu prijateljicu, inače susjedu iz zgrade, a zatim izašao na ulicu te ispalio dva hica i u oca, Marinka Skoku  (55), koji je tog trena automobilom stigao pred zgradu, javlja isti izvor.

Mladić je nakon ubojstva oca samo sjeo i pričekao policiju. Marinko Skoko bio je umirovljeni policajac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara