Objavljene nove Lurine web stranice

Objavljene nove Lurine web stranice

OD DANAS su na Internetu dostupne nove Lurine web stranice. Lurine web stranice, na adresi: www.lura.hr, temelje se na sustavu za dinamičko upravljanje sadržajem (CMS - Content Management System), koji omogućuje samostalno i jednostavno održavanje postojećeg sadržaja što rezultira bržom i dinamičnijom aktualizacijom svih sadržaja, od teksta i fotografije do različitih dokumenata i publikacija. Ujedno je pojednostavljeno kreiranje novih sadržaja te proširenje koncepta samih stranica.

Poseban dio novih stranica čini Media centar kreiran s namjerom unapređenja komunikacije s medijima. Media Centar omogućava brzo i direktno dobivanje različitih informacija i dokumenata. Registriranjem u Media centar predstavnicima medija omogućeno je korištenje svih prednosti te aplikacije.

Registrirani korisnici mogu pretraživati arhiv objava po naslovima sažetaka, ključnim riječima i datumima te im se objave za medije šalju redovito putem elektroničke pošte. Također imaju pristup Fototeci, a u rubrici Pitajte nas mogu direktno Korporativnim komunikacijama Lure putem elektroničke pošte poslati upit. Za razliku od toga, neregistrirani korisnici imaju samo pristup Objavama za medije.

Registracija je jednostavna. Potrebno je ispuniti tražene rubrike te poslati prijavnicu, nakon čega u kratkom roku novi korisnik elektroničkom poštom dobije pristupnu lozinku (koju kasnije može promijeniti). Registriranje je dovoljno izvršiti samo jedanput, odnosno pri prvom susretu s aplikacijom. Nakon toga se u Media Centar ulazi uz pomoć vlastite lozinke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postojeći sadržaji u novom konceptu prošireni su dodatnim u skladu sa strategijom i pozicioniranjem Lure na tržištu. Jedna od novosti je i rubrika Prehrana u kojoj smo pripremili sadržaje općenito o prehrani, korisnim sastojcima mliječnih proizvoda te ujedno educiramo naše potrošače o Lurinim proizvodima koji su dio suvremene funkcionalne prehrane, budući da svakim danom postajemo svjesniji da hrana bitno djeluje na našu vitalnost i zdravlje.

Cjelovitije su predstavljena i sva područja na kojima Lura aktivno djeluje kao kompanija koja posluje u skladu s održivim razvojem, djelujući proaktivno na području zaštite okoliša i razvijajući donacijske aktivnosti. Posebno ističemo rubriku posvećenu kooperantima. Našim i budućim kooperantima nudimo stabilan partnerski odnos i dugoročnu suradnju, podupiremo razvoj domaće proizvodnje te smo izgradili sustav edukacije kooperanata u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu.

Tekstualni sadržaji kreirani su unutar Lure, dizajn i realizacija weba djelo su tvrtke MULTILINK, dok su gotovo sve fotografije autorsko djelo fotografa Hrvoja Grgića. Osim tih fotografija korištene su fotografije iz arhive Lure te fotografije iz Knjige o siru koju je realizirala agencija Bigit iz Zagreba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara