Očuh njemačke boksačice upao u svlačionicu prije meča i upucao je u ruke i noge!

Foto: Bild

NJEMAČKU boksačicu Rolu El Halabi upucao je i teško je ranio njen 44-godišnji očuh i menadžer Hickah El Halabi. Incident se dogodio u svlačionici, neposredno prije meča u Berlinu, u kojem se El Halabi trebala boriti protiv Irme Balijagić Adler iz BiH za titulu prvakinje po WIBF verziji.

El Halabi je oko 23 sata, tek koju minutu prije nego je trebao početi meč, došao pred svlačionicu svoje pokćerke. Najprije se posvađao sa zaštitarima ispred svlačionice, te potegao pištolj i obojicu ih ranio. Upao je u svlačionicu iz koje je istjerao sve osim Role, te je zatim ranio u ruke i noge!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je pakleno i stravično", ispričala je za sarajevsko Oslobođenje Irma Balijagić Adler, koja se u susjednoj svlačionici pripremala za meč. Također je otkrila kako kruže priče da je El Halabi svoju pokćerku planirao upucati za vrijeme meča, ali plan mu je propao zato što je prije njihovog meča neplanirano održana još jedna borba.

Rola El Halabi i dvojica zaštitara operirani su u bolnici. Bild javlja da su izvan životne opasnosti. Službenih podataka o motivima pucnjave za sada nema, ali u njemačkim se medijima nagađa da se El Halabi želio osvetiti svojoj pokćerki, koja mu je rekla kako više ne želi da bude njen menadžer zato što nije bila zadovoljna tijekom svoje karijere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara