Od danas zrakoplovom izravno iz Zagreba u Podgoricu

S DANAŠNJIM danom Croatia Airlines je uveo izravne međunarodne letove iz Zagreba u Podgoricu. Prvi zrakoplov, s 38 putnika, prema Podgorici je iz Zagreba poletio u 13 sati i 40 minuta, a slijetanje u Podgoricu očekuje se u 15 sati i 20 minuta.

Prvo polijetanje zrakoplova Croatia Airlinesa u Crnu Goru svečano je obilježeno u VIP salonu Zračne luke Zagreb, gdje su se uglednim gostima obratili Ranko Krivokapić, predsjednik Skupštine Crne Gore, Luka Bebić, predsjednik Hrvatskoga sabora te Ivan Mišetić, glavni direktor Croatia Airlinesa.

Tom je prigodom Ivan Mišetić, među ostalim, rekao: "Otvaranje linije za Podgoricu nesumnjivo će pridonijeti našim nastojanjima da, kao regionalni član udruge Star Alliance, učvrstimo poziciju regionalnog lidera u jugoistočnoj Europi. Vjerujem kako će naši izravni letovi, triput na tjedan, kao i prilagođena tarifna struktura, biti potpora još bržem jačanju gospodarskih odnosa i veza između Republike Hrvatske i Republike Crne Gore te tako poduprijeti i razvoj cijele regije. Uvjeren sam da je to što naš obostrani cilj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će povezivati Zagreb i Podgoricu triput na tjedan - utorkom, četvrtkom i subotom. Povratna zrakoplovna karta za letove Zagreb - Podgorica može se kupiti već od 140 eura (u cijenu nije uključena naknada za izdavanje karte - TSC).

I.M.
Foto: I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara