Od ponedjeljka treća telefonska linija za hrvatske branitelje

ODJEL za hrvatske branitelje Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, od ponedjeljka, 5. siječnja, uvodi i treću telefonsku liniju za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji.

Uz postojeće telefonske brojeve 01/3633-900 i 01/3633-910, od ponedjeljka će od 9 do 16 sati u funkciji biti telefonski broj 01/3633-911, priopćilo je danas Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Dvije telefonske linije za sve hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji to je Ministarstvo otvorilo u utorak, 30. prosinca 2003., kako bi im se pružila odgovarajuća informacija o mogućnostima ostvarivanja prava iz aktualnog Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U prva tri dana na telefonskim je linijama zabilježeno više od 400 poziva.

Sukladno ranijim najavama, jednom mjesečno hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji primat će potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Jadranka Kosor. O terminu, javnost će biti pravodobno obaviještena, ističe se u priopćenju.

(Hina) pp/sp sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara