Od ponoći jeftiniji benzin, a skuplji dizel

Foto: Arhiva

OD PONOĆI će na Ininim benzinskim crpkama poskupjeti dizelska, a pojeftinit će benzinska goriva. Nova cijena dizelskih goriva na Ininim crpkama sada će biti otprilike jednaka kao i cijene na ostalim crpkama. Podsjećamo da Ina prije dva tjedna nije odlučila podići cijene iako su to mogli učiniti, ali zato su cijene raste na ostalim crpkama.

Neslužbeno se doznaje da će benzinska goriva od ponoći biti jeftinija za tri lipe po litri. Plavi dizel će poskupjeti za 14 lipa po litri, a eurodizel za 25 lipa po litri. Nova cijena eurosupera BS 95 tako će biti 9,28 kuna, eurosuper BS 95 class koštat će 9,33 kune, a eurosuper BS 98 će se prodavati za 9,69 kuna po litri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova cijena eurodizela BS bit će 8,82 kune po litri, što je poskupljenje od 25 lipa. Jednako toliko će poskupjeti i eurodizel BS class, dok će dizel poskupjeti za 24 lipe i koštat će 8,11 kuna po litri. Nova cijena plavog dizela bit će 5,13 kuna po litri, a za 16 lipa će poskupjeti loživo ulje koje će se prodavati za 5,60 kuna po litri.

Za sada nije poznato hoće li ostali distributeri zadržati iste cijene goriva ili će ih mijenjati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara