Od svibnja letovi iz Pule do Frankfurta

Od svibnja letovi iz Pule do Frankfurta

Tekst: I.Ka.
Foto: Airline world

RYANAIR, irska niskobudžetna zrakoplovna tvrtka, uz postojeće letove za London, ugovorila je s pulskom Zračnom lukom pokretanje još jedne linije. Od svibnja jeftinim će se letovima iz Pule moći i do Frankfurta. Na službenim stranicama Ryanaira već je na raspolaganju milijun karata po 5 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč prošlogodišnjem padu poslovanja većem od 20 posto, a i sadašnjem stagniranju, u pulskoj se Zračnoj luci ne predaju, ta je zračna luka sezonska, a za nju su, kako se pokazalo, najisplativije jeftine linije do svjetskih odredišta. Bit će ih dosta i ovoga ljeta, počevši od 3. svibnja, piše HRT.
 
Dvaput tjedno, do kraja turističke sezone, letjet će se do Stansteda, Osla, Stockholma, Berlina, Kölna... Još se čeka potpisivanje ugovora s ruskim kompanijama.

U međuvremenu, do sezone, pulska se Zračna luka, premda skromno, ipak uređuje u skladu s međunarodnim zahtjevima. Novi videonadzor, kabine za check in, nove čekaonice, prodavaonice. U planu je i uređenje piste te proširenje zgrade Luke, ali to će pričekati bolja vremena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara