Odakle premijerki Kosor svaki dan pare za novi skupocjeni broš?

Odakle premijerki Kosor svaki dan pare za novi skupocjeni broš?

Tekst: J.C.
Foto: Goran Mehkek / Cropix

"RAD VLADE najbolje se očituje u brojci od 309 tisuća nezaposlenih", poručili su s konferencije za novinare SDP-ovi zastupnici Biljana Borzan i Dragutin Bodakoš, koji su premijerku Jadranku Kosor i njene ministre proglasili najodgovornijima za trenutnu situaciju u hrvatskom gospodarstvu.

Istaknuli su SDP-ovi zastupnici da se broj nezaposlenih od srpnja prošle godine povećao za više od 60.000, da radnici štrajkaju, seljaci prosvjeduju, životni troškovi rastu, a korupcijske afere u državnim firmama, usprkos svemu, i dalje ne jenjavaju. Borzan je direktno bocnula i predsjednicu Vlade, primijetivši da se iz njenih modnih dodataka vidi kako Kosor s novcem nema problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša premijerka očito zna kako se i u krizi živi na visokoj nozi, šteta je što taj recept čuva samo za sebe. Pa je mi pozivamo, kako s dodatnih 1.000 kuna mjesečno, za koliko joj se plaća povećala kad je postala premijerka, može svakog dana kupiti novi skupocjeni broš", rekla je Borzan koja je Kosor usporedila s jednim od poznatijih rimskih careva - Neronom.

"Ako premijerka Kosor misli s osmijehom na licu i brošem na reveru samo promatrati kako Hrvatska propada, to onda podsjeća na rimskog cara koji je svirao harfu dok je Rim gorio. A svi znamo da je taj car zapalio Rim, kao što je ova Vlada spalila sve nada hrvatskih građana u bolje sutra", rekla je Borzan i pozvala članove Vlade da se odmah maknu s položaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara