Održana svečana sjednica karlovačke županijske skupštine

Na svečanoj sjednici karovačke Županijske skupštine koja je danas uz mnoštvo uzvanika održana u Gradskom kazalištu "Zorin dom" dodijeljena su javna priznanja za doprinos razvoju i ugledu županije za 2004. L

Izaslanik hrvatske Vlade, pomoćnik Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Ivica Horvat čestitao je dobitnicima nagrade i pozvao poduzetnike da iskoriste Vladine poticajne mjere i programe za poboljšanje gospodarske i demografske slike županije.

Na svečanoj sjednici bili su nazočni i predsjednik Vlade Gornje Bavarske u Njemačkoj Verner Bohm i predsjednik pokrajine Allessandrije u Italiji Paolo Filippi.

Bohm je rekao da regije i njihova interesna suradnja imaju poseban značaj u proširenju EU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budući da je Karlovačka županija ove godine sklopila sporazum o suradnji s iranskom provincijom Zandi, svečanoj skupštini bio je nazočan i Ali Karimsarmadi, drugi tajnik iranskog veleposlanstva u Hrvatskoj.

Za izuzetno promicanje duhovnih vrijednosti i za humanitarni rad nagrada za životno djelo dodijeljena je velečasnom Ferdinandu Vražiću, dekanu karlovačkog Dekanata Rimokatoličke crkve

Javna priznanja za 2004. dobili su Pilana PM Lignum, vlasnika Pavla Miljavca, Karlovačka pivovara kao nositelj gospodarstva, Veleučilište u Karlovcu radi promicanja obrazovanja i ugleda županije, brigadir Dubravko Halovanić za izuzetan doprinos u Domovinskom ratu, za ustrojavanje Muzeja domovinskog rata i Karlovačke građanske garde.

(Hina) xvhor ysšh

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara