Olujni vjetar paralizirao promet: Za sav promet zatvoren dio autoceste A1 i neke državne ceste

Olujni vjetar paralizirao promet: Za sav promet zatvoren dio autoceste A1 i neke državne ceste

Screenshot: Google maps

ZBOG olujnog vjetra za sav promet zatvoreni su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta (DC54) Maslenica-Zaton Obrovački, Paški most i most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku. U prekidu su i neke katamaranske i trajektne linije, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene. Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog zimskih uvjeta u Lici je zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAK upozorava vozače na oprez zbog teretenog vozila u kvaru na autocesti A1, na voznom traku, kod odmorišta Zir.

 Do 24. veljače zatvoren je GP Požane (radovi su na državnoj cesti DC201 GP Požane-GP Sočerga). Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel/Dragonja.

U prekidu su katamaranske linije: Ubli- Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Rijeka te trajektne linije Sumartin-Makarska i Prizna -Žigljen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara