Opsjednuta britanska profesorica zbog skidanja pred učenikom mogla bi završiti u zatvoru

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

BRITANSKA profesorica, 47-godišnja Anne Poli-Page, mogla bi završiti u zatvoru nakon što je priznala da je skinula gornji dio svoje odjeće pred 15-godišnjim dječakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesorica je dječaku, kojemu ona ne predaje, rekla da je bio loš za njezine hormone te da nije mogla pričekati da navrši 16 godina. Samohrana majka je dječaka upoznala kada se sprijateljio s jednim od njezino troje djece, a o njezinoj opsjednutosti tinejdžerom govori podatak da je čak četiri puta zvala njegovu školu i lažno se predstavljala kao njegova majka i govorila da je bolestan, a sve kako bi više vremena provodila s njim. Uz to je platila i njegov račun za mobitel, piše Daily Mail.

Nakon što je dječak sve ispričao mentoru, profesorica je suspendirana sa svoga posla na Sveučilištu South Leicestershire u Wigstonu. Optužena je za diranje tinejdžera po koljenu i skidanje majice pred njim. Nije poznato je li mu pokazala grudi ili je u tom trenutku nosila grudnjak. Priznala je i da je dječaka maltretirala tekstualnim porukama na mobitelu te telefonskim pozivima. Kazna će joj biti izrečena 7. travnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara