Oracle Hrvatska predstavio rad svojih odjela

ORACLE je na današnjoj tiskovnoj konferenciji održanoj u prostorijama Oracle Hrvatska predstavio rad svojih odjela i glavne menadžere odjela koji su odgovorni za razvoj i napredovanje tih odjela. Osim toga, prezentirani su dosadašnji rezultati rada i smjernice za budućnost. Predstavljeni su odjeli Oracle Consulting i Oracle University.

Odjel prodaje na čelu s Marinom Tadićem ostvario je dobre rezultate u smislu povećanja tima prodaje i povećanja broja korisnika.

"Još je jedna fiskalna godina iza nas. U skladu s našom vizijom Oracle je i prošle godine dokazao da može biti ravnopravni partner domaćim tvrtkama i javnim institucijama te im pomoći u izgradnji i optimizaciji IT infrastrukturnih kapaciteta, kao i odabiru vertikalnih cjelovitih rješenja za poslovanje" - izjavio je Tadić.

Oracle Consulting je globalna uslužna organizacija koja je prisutna u gotovo svim zemljama u kojima je prisutna i Oracle korporacija. Usluge koje pruža Oracle Consulting vezane su uz Oracle aplikacije i tehnologiju te na taj način zajedno s drugim dijelovima korporacije omogućuju pružanje potpunog poslovnog rješenja, od njegovog planiranja, uvođenja i održavanja.

Veliki broj konzultanta i raznovrsnost projekata u kojima sudjeluje širom svijeta omogućuju Oracle Consulting organizaciji razvoj rješenja i intelektualnog kapitala koji podržavaju i najzahtjevnije korisnike u raznim industrijskim segmentima. Cilj Oracle Consultinga je raditi na jednostavnosti rješenja, brzini implementacije i postizanju poslovnih vrijednosti za korisnika.

Od glavnih referenci izdvajamo sljedeće kompanije:

Croatia osiguranje – jedna od prvih CRM instalacija u Hrvatskoj

 VIPnet – implementacija DW rješenja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plinacro – ERP implementacija

Odašiljači i veze - ERP implementacija

Dunapack - ERP implementacija

Dalekovod – ERP implementacija

HZMO – ERP implementacija

Idući koraci koje Oracle Consulting nastoji postići su aktivniji nastup na hrvatskom tržištu, poboljšanje tržišne pozicije, proširenje tima konzultanata u Oraclu i kod partnera, fokusiranje na industrije i to prvenstveno na javni sektor, građevinarstvo i financijsku industriju i realizacije novih projekata.

Oracle University (OU) Hrvatska je dio Oracla namijenjen školovanju korisnika za rad s Oracle tehnologijom. Školovanja se organiziraju u Oracle školskom centru u Zagrebu kroz veliki izbor standardnih Oracle tečajeva. Učinkovito korištenje Oracle tehnologije, uz minimalno vrijeme učenja te uz prisustvo vrhunskih i iskusnih predavača osnovni je zadatak Oracle University-ja (OU).

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara