Oracle predstavlja Oracle Database Lite 10g

ORACLE je objavio izlazak na tržište proizvoda Oracle® Database Lite 10g, prve baze podataka koja proširuje mogućnosti grid računarstva na mobilne korisnike.

Oracle Database Lite 10g, cjelovito i integrirano rješenje za razvoj i implementaciju vitalnih aplikacija za mobilna okruženja koje rade s bazama podataka, na mobilnim nudi značajke uobičajene za kritične poslovne sustave. Omogućujući stalan pristup kritičnim informacijama i aplikacijama bez stalne veze s pozadinskim poslovnim sustavima, Oracle Database Lite 10g povećava učinkovitost, produktivnost i brzinu reakcije mobilnog osoblja te smanjuje troškove te povećava zadovoljstvo klijenata.

“Mobilne implementacije prerasle su u ključne poslovne sustave koji zahtijevaju funkcionalnost, pouzdanost i sigurnost poslovne klase, kao i povezivanje s pozadinskim sustavima”, rekao je Jack Gold, potpredsjednik odjela META Group.

Mobilne tehnologije izašle su iz domene prodajnih predstavnika, a djelatnici na terenu postali su sastavni dio djelatnosti kao što su obrana, nacionalna sigurnost, zdravstvo i javna sigurnost. Organizacije svoje ključne podatke povjeravaju mobilnoj tehnologiji, stoga centralizirano upravljanje, sigurnost i funkcionalnost aplikacija postaju od presudnog značaja jer se aplikacije distribuiraju desecima tisuća mobilnih korisnika.

Oslanjajući se na Oracleovu infrastrukturu za grid računarstvo, Oracle Database Lite 10g klijentima nudi sigurnu i pouzdanu tehnološku arhitekturu koja omogućuje poboljšane performanse i skalabilnost u koracima radi podrške tisućama istodobnih korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tvrtke stalno traže nove načine stjecanja prednosti pred konkurencijom i smanjivanja troškova optimizacijom svojih poslovnih procesa”, izjavio je Jacob Christfort, CTO i potpredsjednik odjela za mobilne i bežične proizvode, Oracle Corporation.

“Izravna dostupnost informacija u stvarnom vremenu djelatnicima "u prvim redovima" – tj. onima koji se bave izravnom prodajom klijentima – sve je važniji korak ka ostvarivanju te razine učinkovitosti.

Oracle Database Lite 10g jasno je usmjeren pomaganju našim korisnicima da ostvare upravo to. Konkretnije, on nudi skup jedinstvenih pomaka u smislu skalabilnosti, pouzdanosti i sigurnosti, ujednačenih s tehnološkom platformom Oracle 10g u cjelini.”

Više informacija potražite na adresi http://otn.oracle.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara