Orahovica: Neispravni električni mlin usmrtio djevojčicu koja se igrala s mačkom

SEDMOGODIŠNJA djevojčica poginula je sinoć od strujnog udara kada je igrajući se s mačkom, u namjeri da je uhvati, dodirnula električni mlin za mljevenje kukuruza s neispravnim električnim instalacijama, izvijestila je jutros virovitičko-podravska policija.

Provedenim očevidom kojima su prisustvovale i stručnjaci HEP-a utvrđeno je da je sinoć oko 19,30 sati u Čačincima, u dvorištu obiteljske kuće, stradala sedmogodišnja djevojčica uslijed strujnog udara. Ona se, igrajući se u namjeri da uhvati mačku, provlačila iza električnog mlina za mljevenje kukuruza koji je neispravnim električnim kablovima bio spojen na napon od 220 volti. Pri tome je rukom dodirnula metalno kućište mlina koje je bilo pod naponom, uslijed čega je došlo do zatvaranja strujnog kruga preko tijela bosonoge djevojčice.

Nesretna djevojčica je zadobila ozljede zbog kojih je u orahovačkom Domu zdravlja ubrzo nakon što je dovežena preminula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Bjelovaru obdukcija nad mrtvim tijelom djevojčice obavit će se danas.

U vezi s nesretnim događajem slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, stoji u policijskom priopćenju.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara