Oružana pljačka na zagrebačkoj obilaznici; razbojnici pobjegli s više od sto tisuća kuna

DVOJICA naoružanih maskiranih razbojnika opljačkala su danas oko 11,30 sati na zagrebačkoj obilaznici automobil koji je prevozio više od sto tisuća kuna dnevnog utrška benzinske postaje OMV Istrabenz, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja traga za srebrnim BMW-om kojim su razbojnici pobjegli.

Razbojnici su na zagrebačkoj obilaznici kod izlaza Sesvete-Popovec presreli automobil OMV-a, koji je vozila 24-godišnja djelatnica te tvrtke I.F., i prepriječili mu put, pa je vozačica morala stati.

Razbojnici su zatim izišli iz svog automobila, a jedan od njih je pokušao otvoriti zaključana vrata OMV-ova automobila. Kako mu vozačica ni nakon prijetnje pištoljem nije željela otvoriti vrata, razbojnik je ispalio jedan hitac u suvozački prozor i iz automobila uzeo omotnicu s više od sto tisuća kuna dnevnog utrška OMV-ove benzinske postaje u Svetoj Heleni. Razbojnici su vozačici uzeli i mobitel i ključeve automobila te pobjegli u srebrnom BMV-u.

Djevojka je nakon pljačke zaustavila automobil koji ju je odvezao do prve benzinske postaje iz koje se javila policiji.

Opljačkana djevojka zapamtila je registarsku oznaku BMV-a, no provjerom je utvrđeno da registracija pripada nekom drugom automobilu, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Djevojka je u pljački od krhotina propucanog stakla lakše ozlijeđena po rukama.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara