Osijek: Policija nije pronašla kombi koji je prijavila veterinarka Wendling

OSJEČKO-BARANJSKA Policijska uprava izvijestila je danas novljansku policiju kako nije pronašla ni osječki kombi ni vozača koji je prijavila veterinarka iz Novske Antonela Wendling jer joj je u utorak ugrozio sigurnost na autocesti kod Novske.

Osječka policija jučer je zaprimila pismeni zahtjev novljanske Policijske postaje da obavi izvide u vezi s pronalaženjem kombija osječkih registracijskih oznaka kao i njegova vozača koji je, po prijavi veterinarke Antonele Wendling, u utorak na malom razmaku pri velikoj brzini pratio njezin automobil i gotovo ga izgurao s autoceste.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica PU-a Edita Roterbauer izjavila je danas za Hinu kako nisu pronašli ni spomenuti bijeli kombi ni vozača, kao ni vlasnika vozila na adresi s kojom su raspolagali, no da ne znači da je upisani vlasnik vozila bio i vozač "jer je vozilo moglo biti preprodano".

Veterinaraka iz Ivankova Antonela Wendling izjavila je u medijima kako je ugrožena njezina sigurnost jer je progovorila o nezakonitostima u prodaji stoke, pa tako i prijeporne krave za koju se sumnja da je zaražena kravljim ludilom. Ona je vlasnica i direktorica Veterinarske stanice "Nela" d.o.o., koja je ovlašteni veterinarski koncesionar za područje Ivankova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara