osijek: tri osobe poginule u prometnim nesrećama

Sinoć i rano jutros na osječkobaranjskim cestama tri su osobe poginule šestogodišnja djevojčica u Svetoblažju kod Đakova, te 19godišnjak i 17godišnjak između Mirkovaca i Jasenovca u Baranji, izvijestila je danas osječkobaranjska Policijska uprava.

Sinoć oko 18 sati u Svetoblažju se dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula šestogodišnja djevojčica Josipa Bence. Ona se vozila na neregistriranom traktoru kojim je upravljao hrvatski državljanin iz Svetoblažja. Traktor je vukao priključak, a na lijevom blatobranu vozio je osmogodišnju i šestogodišnju djevojčicu. Pri skretanju udesno, na poljski put, šestogodišnja Josipa Bence je pala te ju je pregazio traktor. Teško ozlijeđena djevojčica umrla je na putu prema Domu zdravlja. Očevid je obavila đakovačka prometna policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Između Mirkovaca i Jasenovca u Baranji oko dva sata poslije ponoći s ceste je u odvodni kanal sletio osobni automobil u kojem su bila trojica mladića. Poginuli su Josip Pligl (1984.) iz Beloga Manastira i Boja Medvedec (1986.) iz Osijeka, a 17-godišnji mladić teško je ozlijeđen i zadržan je u osječkoj Kliničkoj bolnici. Očevid se utvrđuju okolnosti u kojima se dogodila ta prometna nesreća, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

(Hina) vs mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara