Osijek: Uhićena dvojica osumnjičenika za teško razbojništvo u Kopačevu

U ISTRAŽNI centar Županijskog suda u Osijeku danas su privedena dvojica osumnjičenika za teško razbojništvo počinjeno 8. lipnja u selu Kopačevu u Baranji, kad su u obiteljskoj kući vlasnika L.H. teško ozlijedili i ukrali mu oko sto tisuća kuna, izvijestila je danas osječkobaranjska Policijskoj upravi..

Policija u Belom Manastiru je pod sumnjom da su počinila to kažnjivo djelo privela u policijsku postaju dvojicu dvadesetpetogodišnjaka iz Grabovca.

Jučer je u sklopu kriminalističke obrade u premetačini kuće u Grabovcu u Baranji jednog od osumnjičenika pronađeno oko 45.000 kuna (u kunama, eurima i švicarskim francima). U drugoj premetačini u Osijeku u stanu poznanika drugog osumnjičenika pronađeno je također oko 45.000 kuna u istim valutama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičenici su nešto prije ponoći 8. lipnja u dvorištu kuće u obnovi pričekali L.H. te su mu, zadavši mu više udaraca tvrdim predmetom i šakama, zbog čega se onesvijestio, ukrali sto tisuća kuna.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara