Osječanin u vlastitom dvorištu uzgajao marihuanu

Tekst: B.R.
Foto: PU osječko-baranjska

OSJEČKA je policija objavila danas da je uhitila 39-godišnjeg Osječanina, u čijem je vrtu pronašla više zasađenih stabljika marihuane, a u kući i nekoliko paketa marihuane pripremljene za konzumaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je, naime, prije dva dana pretresla dom spomenutog Osječanina i u njegovom dvorištu našla zasađene 93 stabljike marihuane visoke od 30 do 240 centimetara te četiri PVC posude u kojima je rasla ukupno 71 stabljika marihuane visoka od 8 do 104 centimetra. Potom je pretresena i kuća, a u njoj su zatečeni jedan paket sa 199 grama marihuane skriven u hladnjaku, precizna digitalna vaga na kojoj se nalazila mješavina duhana i marihuane teška 11,1 gram, paketić sa 43,3 grama marihuane, u PVC posudi pronađeno je 1,7 grama marihuane, na metalnom ovalu pronađeno je 0,3 grama marihuane, a u pepeljari dva nagorjela jointa.

Tijekom pretrage pronađeno je i 25 kutija cigareta Walter Wolf bez odgovarajućih zaštitnih markica Ministarstva financija. Svi inkriminirani predmeti su oduzeti, a marljivi je "vrtlar"  uz kaznenu prijavu priveden u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara