Osmogodišnjakinja u Varaždinu bez ozljeda preživjela rušenje skele

NA OSMOGODIŠNJU djevojčicu iz Zagreba jutros je na Stančićevom trgu u Varaždinu pala građevinska skela i lakše ju ozlijedila.

Djevojčica je iz Zagreba u Varaždin doputovala sa svojim razredom na školski izlet. Osnovnoškolci su razgledavali Stančićev trg kada je iz nepoznatog razloga sa jedne od zgrada na kojoj se izvode građevinski radovi pala skela.

Lakše ozlijeđena djevojčica prevezena je u varaždinsku Opću bolnicu iz koje je o nezgodi oko 11,40 sati obaviještena i policija. U bolnici se doznaje da pregledima nije utvrđen nikakav prijelom ili teža ozljeda, ali da će djevojčicu roditelji danas odvesti na dodatne pretrage u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Ureda načelnika PU varaždinske Darko Blaži izjavio je Hini da je djevojčica iz zagrebačke osnovne škole Izidora Kršnjavoga ozlijeđena dok je bila u grupi vršnjaka te da je prava sreća da nitko drugi nije stradao.

Rekao je da se još ne zna uzrok pada skele, no da je u tom trenutku na Stančićevom trgu bio jak udar vjetra. Dodao je kako je ipak prerano govoriti o uzroku jer očevid nije završen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara