OSNOVAN INTERDISCIPLINARNI POSLIJEDIPLOMSKI STUDIJ EKOINŽENJERSTVO

Na Fakultetu kemijskoga inženjerstva i tehnologije predstavnici 13 fakulteta zagrebačkoga Sveučilišta potpisali su sporazum o ustroju, organiziranju i izvođenju nastave interdisciplinarnoga poslijediplomskoga znanstvenog i stručnog studija Ekoinženjerstvo.

Natječaj o upisu kandidata na taj studij biti će objavljen drugi tjedan u dnevnom tisku, izvijestila je danas dekanica zagrebačkoga Fakulteta kemijskoga inženjerstva i tehnologije Jasenka Jelenčić.

Senat Sveučilišta u Zagrebu, nakon pozitivnog mišljenja Nacionalnog vijeća za visoku naobrazbu, povjerio je ustroj i izvođenje studija Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sporazum su jučer potpisali dekani ili prodekani Agronomskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, Fakulteta organizacije i informatike, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Geotehničkog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Metalurškog fakulteta, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta i Šumarskog fakulteta.

Nakon potpisivanja sporazuma osnovano je Stručno vijeće studija Ekoinženjerstvo, koje je činje po dva predstavnika svakoga fakulteta.

(Hina) xmc ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara