Osumnjičeni za silovanje priveden u osječki istražni centar

ZBOG osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja, djelatnici II. policijske postaje priveli su jučer u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku punoljetnog hrvatskog državljanina sa šireg gradskog područja, izvijestila je danas PU osječkobaranjska.

Jučer rano ujutro (oko 2,30 sati) na Vinkovačkoj cesti u Osijeku osumnjičeni je zaustavio dvije njemu nepoznate djevojke, koje su išle pješice kući iz grada, te im ponudio da ih svojim vozilom odveze do kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po riječima Stipe Rimca, načelnika Ureda PU osječko-baranjske, kada su djevojke sjele u automobil, predložio im je da popiju jedno piće u gradu, na što su one pristale. Nakon toga, i pored njihova negodovanja, odvezao ih je izvan Osijeka u smjeru Vukovara. Na jednom poljskom putu zaustavio je automobil, te nakon verbalnog sukoba istjerao jednu od djevojaka iz automobila, a s drugom se odvezao natrag prema Osijeku. U blizini gradskog deponija u Osijeku, prema prijavi oštećene djevojke, počinio je kazneno djelo.

Oko tri sata ujutro policija je pronašla 20-godišnju djevojku koja je bila istjerana iz automobila. Sat vremena kasnije na križanju južne obilaznice i Trpimirove ulice u Osijeku zaustavljen je automobil u kojem se nalazio osumnjičenik i oštećena 23-godišnja djevojka, izvijestio je načelnik Rimac.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara