Otac osumnjičen da je zadavio svoju djecu kako bi se osvetio bivšoj ženi

Tekst: N.Š.

BRITANSKA policija uhitila je oca dvoje djece koje je njihova majka našla onesviještene i s tragovima davljenja u stanu da bi uskoro nakon toga preminuli u bolnici, javljaju britanski mediji.

Morongoe Molemohi koja se nedavno rastala od supruga, našla je svoje dvoje onesviještene djece, dvogodišnjeg Thea i četverogodišnju Yolandu, u spavaćoj sobi, a njihov otac bio je kraj njih. Pokušavala ih je oživjeti, ali nije uspjela te su u bolnici proglašeni mrtvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petros Mwashiuta, 37-godišnji otac ubijene djece odmah je uhićen, no prije saslušanja se onesvijestio pa je odvezen u bolnicu. On se planirao ubiti nakon izvedenog čina, ali ostao je sjediti na krevetu pored svoje djece i nerazgovjetno je mrmljao. Britanski mediji tvrde da je ovim želio kazniti svoju bivšu partnericu.

Detektiv Geoff Wessell iz manchesterske policije kaže kako su djeca provela cijeli vikend s ocem, jer su se on i njegova žene nedavno rastali. Detektiv kaže kako se još čekaju forenzički nalazi, ali policija za sada ne traži druge sumnjivce za ubojstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara