Otac se ne sjeća da je pretukao jednomjesečnog sina

OTAC osumnjičen za premlaćivanje jednomjesečnog sina tvrdi da se ničega ne sjeća te za cijeli događaj optužuje suprugu. Priznaje da je od četrnaeste godine bio alkoholičar. Da je sklon nasilnom ponašanju potvrdila je i njegova bivša supruga.

Prije nego što je uhićen novinari Jutarnjeg lista uspjeli su razgovarati s M.P., čovjekom koji je u srijedu navečer premlatio svoga jednomjesečnog sina. Majka djeteta najprije je liječnicima prijavila da je otac dijete samo pljusnuo, a tek je sljedeći dan priznala da ga je išamarao.

M.P., je za eventualne ozlijede optužio je suprugu, jer su one, kako tvrdi, nastale u autu kojim je bježala od njega, a u njemu nije bilo sjedalice.

“Te večeri, 9. veljače, pio sam pivo, vino i tablete jer sam SMS-om dobio prijetnje od suprugine obitelji. Rekao sam joj da se vrati svojima i kada sam se slijedeći dan probudio, sina i nje više nije bilo. Nazvao sam je na mobitel, a ona mi je rekla da me više ne želi vidjeti”- kaže M.P.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se ne sjeća da se te večeri išta događalo u kući, sumnja da nije ništa učinio, već da se dijete ozlijedilo u autu.

Osumnjičeni otac još nije došao u bolnicu pogledati sina, niti je tamo zvao da se raspita za njegovo stanje.

Čakovečka policija jučer je oko 16 sati uhitila M.P., kojega tereti za pokušaj ubojstva. Danas će vjerojatno biti prebačen u istražni zatvor u Varaždinu. Za sada ga se sumnjiči za nanošenje teške tjelesne ozlijede i nasilje u obitelji.

Izvor fotografije: Večernji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara