Otkriveni osumnjičenik za ubojstvo dvojice mladića u Segetu Donjem

Osumnjičenik za ubojstva dvojice mladića u Segetu Donjem kod Trogira u travnju ove godine otkriven je i nakon obradbe u policiji bit će u tijeku dana sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Splita, objavljeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare u splitskodalmatinskoj Policijskoj upravi.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o 46-godišnjem Savi Pejoviću, umirovljenom oficiru bivše JNA nastanjenu Segetu, čiji identitet policija nije objavila, koji je pak uhićen prije dva dana.

Zamjenik načelnika PU-a Ante Gudelj i načelnik Sektora kriminalističke policije Petar Bradarić objavili su kako je počinitelj otkriven nakon gotovo sedmomjesečne kriminalističke obradbe u koordinaciji s Upravom kriminalističke policije MUP-a, u tijeku koje je obavljeno više od 350 obavijesnih razgovora te više krimtehničkih i taktičkih mjera i postupaka.

O motivima ubojstva prerano je govoriti, kazao je načelnik Bradarić, jer kriminalistička obradba još traje.

Pri premetačini nekoliko stanova kod više je osoba pronađena veća količina ručnih bomba i streljiva te dva pištolja, strojnica i puška. Svi predmeti bit će upućeni na vještačenje u Centar za kriminalistička vještačenja u Zagrebu, najavio je Bradarić, ne navevši je li među pronađenim oružjem i pištolj kojim je počinjeno ubojstvo.

Premda je u protekla dva dana više osoba privedeno na obavijesni razgovor, nitko drugi nije uhićen.

Osumnjičenik je noću s 21. na 22. travnja na parkiralištu segetskog hotela "Jadran" s više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio zaštitara Nediljka Kozlicu (22) i Nenada Rakijara (19).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara